Голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук відкрила сезон примусової політичної еміграції до лав Партії регіонів серед вчителів району. Про це "Під прицілом" повідомили власні джерела.

Нещодавно вірна та полум'яна прихильниця Партії регіонів і Віктора Януковича провела нараду з директорами шкіл Горохівського району. Основною темою зустрічі з освітянами Жанна Савчук обрала питання необхідності поповнення лав правлячої політичної сили вчителями.

Директори шкіл не наважились відмовити наполегливому передвесняному бажанню Жанни Савчук ощасливити всіх освітян партійним квитком Партії регіонів. Тому після завершення наради вони негайно розпочали проводити збори вчительських колективів та старанно переконувати їх стати однопартійями Януковича, Азарова, Болдирєва і Ахметова.

За інформацією власних джерел, директор школи у селі Холонів Руслан Стаднік змусив вчителів написати заяви про вступ до Партії регіонів, погрожуючи звільненням та іншими неприємностями. У результаті заяви написали всі, крім однієї людини. Аналогічні методи масового вступу до лав партії влади, розроблені на виконання вказівок "королеви" Горохівщини, використовують й інші директори шкіл.

Варто зауважити, що голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук за продуктивнісю праці на благо рідної політичної сили давно перевершила своїх волинських однопартійців. Наприкінці минулого року вона здійснила спробу провести масову примусову передплату серед мешканців району газети "Волинь-регіон". Очевидно, таким чином Жанна Савчук турбувалася про те, щоб слово Партії регіонів було донесене до оселі кожного мешканця і зігрівало людей у люті морози. Дивно, чому вона й досі не удостоїлася почесної грамоти від голови Волинської обласної організації Партії регіонів Олександра Башкаленка за активну просвітницьку роботу?

Якщо чиновниця й надалі з таким ентузіазмом буде доносити слово і діло Партії регіонів в душі і серця людей, то не виключено, що Борису Клімчуку доведеться піти на пенсію. Адже голова Волинської ОДА, зазвичай, обмежується лише щоденним публічним вживанням імені Віктора Федоровича та час від часу наводить повчально-філософські цитати свого Президента. А ось Жанна Савчук кавалерійськими методами здійснює послідовну практичну діяльність, турбується за підвищення освітнього рівня Партії регіонів і зростання чисельності політичної сили, масово залучаючи до неї усіх вчителів. Ймовірно, що непересічний управлінський "талант" районної чиновниці вже давно переріс вузькі межі Горохівщини та Волині і ризикує отримати статус всеукраїнського.