Під час розгляду депутатських запитів та запитань найбільш резонансними виявились виступи лідера «Фронту Змін» Ігоря Гузя та очільника Волинської «Свободи» Анатолія Вітіва. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Таким чином, Ігор Гузь висунув 3 депутатські запити, однак найбільше депутат акцентував увагу на зверненні до президента України Віктора Януковича з проханням видати указ про звільнення голови Горохівської РДА Жанни Савчук з займаної посади.

«Ви не бачили, як нас з депутатом від «Свободи» Вітівим, коли ми приїхали на сесію районної ради, хоча ми, як депутати обласної ради маєм повне законне право -  нас звідти ледь не силоміць випихали… стукали нам під час виступу і тому подібне», - заявив Ігор Гузь.

Однак, депутати, попри обізнаність у даній темі з силовим затягуванням освітян Горохівщини у лави «Партії Регіонів» головою РДА Жанною Савчук - не підтримали.

В свою чергу, запит голови Волинської «Свободи» Анатолія Вітіва депутати підтримали. Зокрема, він розповів колегам майже детективну історію про те, як несумлінний перевізник на маршруті Ворчин-Зоря у Володимир-Волинському районі, що курсує лишень один раз у день – невідомим чином вдруге виграв тендер.

«Або всесильний там перевізник, або адміністрація в нас заслабка. Маршрут курсує 1 раз в день і виграє знову той самий перевізник… А в нас у четвертому питанні буде звітуватись Борис Петрович і розказуватиме як у нас все класно», - наголосив Анатолій Вітів (ВО «Свобода»).

Таким чином підтримали запит Анатолія Вітіва 66 депутатів з 73 присутніх.