Водії підприємства «Санрайз», яке належить депутату Луцької міськради Олені Голєвій, пікетують міського голову Миколу Романюка відповідно до складеного графіку із розрахунку, що кожний працівник один день має провести у маршрутці, яка стоїть перед будівлею мерії. Про це «Під прицілом» стало відомо з власних джерел.

Крім того, на щоденне пікетування мера Олена Голєва виділила найгірший і технічно несправний автобус. За словами водіїв підприємства, цей транспортний засіб не здатний проїхати велику відстань через поганий двигун, тому і удостоївся честі пікетувати Луцького міського голову.

Кожен з 20-ти водіїв підприємства має провести один день у маршрутці на стоянці біля будівлі мерії. Як правило, працівники проводять своє пікетувально-робоче чергування нудьгуючи у автобусі і часто відлучаються на Центральний ринок.

Як відзначають безпосередні учасники пікету, які чергують у маршрутці, Микола Романюк вже давно не звертає на нього уваги. Напевно, мер дуже здивувався б, якщо б одного ранку не побачив під стінами своєї роботи самотню маршрутку Олени Голєвої.