Днями у соцмережі Facebook депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь опублікував повідомлення у якому відкрито заявив, що в його бік надходили погрози від депутата-«регіонала» Степа Івахіва. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, у повідомленні йдеться: «7 травня цього року на своєму персональному сайті та у фейсбуку я оприлюднив інформацію, що, виявляється, у Волиньраді є один «фрукт», ой, мається на увазі – депутат, який жодного разу з початку нашої каденції, а саме з листопада 2010 року не відвідав засідання постійної депутатської комісії, до якої належить. Ну, і Ви правильно зрозуміли, що цей «фрукт» – ніхто інший, як Степан Петрович Івахів.

Інформація як інформація, головне – правдива! Але, в той же день саме цей персонаж попросив передати мені через одну спільну знайому, що за такі вислови, мається на увазі таке миле та безневинне словечко як «фрукт», мені, як мінімум, зламають щелепу. Не більше, і не менше. Знайома вирішила, що то все емоції і не передзвонила. Тому лише сьогодні я про це і дізнався…»

Таким чином, Ігор Гузь дав Степану Івахіву відповідь, що мовляв не боїться його погроз, оскільки це політика, і він готовий до подібних погроз, тим паче напередодні виборів. Окрім цього, він попередив усіх про те, що у разі, якщо з ним щось трапиться першочергово звертатись за поясненнями до офісу на вулиці Кременецька,38. Ігор Гузь також повідомив що він обдумує можливість придбання зброї для самозахисту.