У Володимирі-Волинському за участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука відкрили сучасний спортивний комплекс із басейном. Про це повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Міський голова Петро Саганюк розповів, що цей комплекс розпочали будувати у 1983 році, однак через нестачу коштів його законсервували. Відновили будівництво у 2000-му завдяки підтримці Бориса Клімчука. А вже через 12 років завершили. Загалом на будівництво спорткомплексу було залучено 4,7 млн грн.

«Для того, щоб сьогодні відкривати цей об’єкт, треба було мати дуже велику віру у 1983 році, коли виникла ідея та розпочали будівництво. А в 2001-му ми з Петром Саганюком утвердились у намірах добудувати сорткомплекс. Торік і в цьому році ми виділили гроші і завершили цей довгобуд, - зазначив Борис Клімчук під час церемонії відкриття. – Спільними зусиллями багатьох людей нам вдалося зреалізувати ще одну прекрасну ідею. Спорткомплекс буде служити для людей, для молодого покоління багато років поспіль – набагато більше, ніж він будувався».

Після церемонії урочистого відкриття вихованці місцевої дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували свої вміння та виконали показові номери.