Працівниками Управління ДСБЕЗ УМВС України у Волинській області затримано на хабарі у розмірі 1000 доларів США начальника відділу юридичної та кадрової роботи одного з державних комунальних підприємств.

У кінці червня до керівника відділу ДКП звернулася жителька обласного центру з проханням вирішити питання про зняття арешту з квартири покійної матері, що накладений державною виконавчою службою у зв’язку з наявністю боргів перед підприємством у розмірі 23 тисяч гривень. За домовленістю посадова особа погодилася вирішити питання про знаття арешту з квартири, вимагаючи при цьому 1500 доларів США.

У ході проведення спеціальної операції 10 липня співробітниками УДСБЕЗ УМВС у Волинській області чиновницю затримано «на гарячому». При огляді у її сумці виявлено та вилучено 1000 доларів США, які вона отримала у якості хабара.

Відносно начальника відділу юридичної та кадрової роботи ДКП прокуратурою Волинської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Хабарництво) КК України. Луцьким міськрайонним судом Волинської області відносно посадовця обрано запобіжний захід у вигляді застави – 17 тисяч гривень.