18 грудня розпочнеться цикл ігор другого сезону Луцької Ліги КВН. Про це стало відомо під час прес-конференції присвяченої відкриттю сезону, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Ведучий Луцької Ліги КВН Сергій Абрамчук розповів, що Луцька Ліга КВН – це школа для новачків КВН, де навчають молодь акторської майсерності, мистецтва жартувати та писати тексти жартів.

За словами Абрамчука, минулий сезон був дуже вдалим. Однак, другий сезон буде відрізнятися від попереднього.

Редактор Луцької Ліги КВН Костянтин Яворський зазначив, що цього разу організатори розширили географію учасників. Зокрема, у іграх будуть брати участь команди з Рівного та Дубно. Також збільшиться кількість команд-учасників.

Він наголосив, що допомагати організатори будуть лише новачкам, командам, які утворилися цього року, а до КВНівців, які мають досвід у іграх – «не буде поблажливого ставлення».

Яворський зауважив, що цього сезону буде приділятися особлива увага до текстів жартів. Прискіпливе ставлення та жорстка рецензія буде до жартів на політичну тему.

«Політичні жарти  не повинні ображати особистість», - резюмував редактор Ліги.

Також він додав, що цього сезону зросте кількість розвиваючих конкурсів – «Імпровіз» та «Розминка».

Другий сезон Ліги відрізнятиметься від попереднього системою оцінювання ігор. Адже вводиться рейтингова система оцінювання, яка полягає у тому, що до фіналу не «вилетить» жодна команда. А у фіналі змагатимуться ті, хто набере найбільше балів.

Учасники прес-конференції наголосили, що цього сезону, як і минулого, будуть співпрацювати із доброчинною організацією – Благодійним фондом Миколи Яручика. За словами Сергія Абрамчука, у Палаці Культури, де проходитиме КВН, буде стояти скринька, куди глядачі кидатимуть гроші на потреби хворих діток.

Зі слів організаторів стало відомо, що на відвідувачів КВН чекає сюрприз – кожен, хто купить квиток на гру, автоматично та безкоштовно може потрапити на вечірку за участі КВНівців. На ній команди у невимушеній обстановці,  у форматі Стенд-ап Камеді, зачитають жарти, які не звучали під час змагання. Також кожен зможе ближче познайомитися із учасниками команд, знайти собі більше друзів та гарно відпочити.

Наостанок, КВНівці подякували Луцькому міському голові Миколі Романюку за підтримку і за допомогу в організації та проведенні Луцької Ліги КВН.