Ківерцівський центр розвитку дитини «Сонечко» хочуть реорганізувати, - повідомляє «Під прицілом».

Сьогодні на постійній комісії з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Хомич звернувся до членів комісії аби ті прийняли рішення на винесення на чергову сесію Волинської обласної ради питання про реорганізацію Ківерцівського центру розвитку дитини «Сонечко».

Начальник освіти і науки облдержадміністрації пропонує з 1 червня 2013 року реорганізувати шляхом приєднання Ківерцівського центру розвитку дитини «Сонечко» у відокремлене дошкільне відділення «Сонечко» Крупнівського навчально-реабілітаційного центру.

Таке рішення обґрунтовується тим, що раніше в центрі розвитку дитини виховувалися діти-сироти, а зараз контингент малят змінився. Тож, у центрі залишилося лише 3 дитини, які не мають батьківського тепла. Саме через це заклад потребує реорганізації.

Що ж до керівництва Крупівського навчально-реабілітаційного центру, то вони тільки «за» і готові прийняти малят з «Сонечка» вже з 1 вересня 2014 року.

Директор Крупівського центру Олег Дацюк впенений, що приєднання Ківерцівського центру розвитку дитини «Сонечко» вплине на них позитивно, адже вони завжди хотіли працювати комплексно і виховувати діток з самого малечку до закінчення школи, що на разі не мають можливості робити.

Члени комісії одноголосно проголосували за реорганізацію «Сонечка».