На дорозі Київ-Ягодин у зв’язку з погодними умовами критична ситуація. Автомобілі потрапляють у замети, а також трапилася аварія, - пишуть «Основні акценти ».

Як стало відомо журналістам інтернет-видання дорогою Київ-Ягодин на ділянці між містами Ковель та Любомль жахливі перемети. Проїзд ускладнений через те, що на  відкритому просторі частину шляху замело. Водії, котрі зараз опинилися у складній ситуації, в телефонному режимі розповіли: транспортні засоби потрапляють у кучугури або кювети.

Окрім того, вони найбільше обурені тим, що, не зважаючи на критичність ситуації, на небезпечній ділянці дороги не поставили ані одного попереджувального знака, що і спричиняє аварійність. До того ж, жодного автомобіля, який розгортав би замети немає. Проїхати можливо лише слідами фур, які, завдяки масивності, хоч якось прокладають дорогу.

На жаль, вже трапилася одна транспортна пригода. На шляху, про який йде мова, зіткнулися два легкових автомобілі. Очевидці розповіли: ДТП серйозне. Швидше за все є постраждалі.