У Господарському суді Волинської області розглядалась заява ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» про визнання грошових вимог на суму більше 476 тисяч гривень із Нововолинського ТзОВ «Луганскаштострой». Про це повідомляє «Під прицілом».

Відтак, порушена справа про банкрутство боржника ТзОВ «Луганскшахтострой». Суд визнав кредиторські вимоги ТзОВ «Спецшахтопроходка» (м.Луганськ)у розмірі 1 мільйон 642 тисячі гривень. Відповідно, було опубліковано оголошення про банкрутство ТзОВ «Луганскшахтострой».

До того ж, до Господарського суду Волинської області надійшла заява з грошовими вимогами від ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка» у розмірі більше 476 тисяч гривень.

Варто зауважити, що «Луганськшахтострой» має 12 кредиторів. А суми, які боржник їм винен, рахуються у мільйонах.

Нагадаємо, що не так давно, від «Луганськшахтострою» нововолинський пенсійний фонд вимагав стягнення у розмірі 930 тисяч гривень. А також, борг у 5 мільйонів гривень, через суд намагалось стягнути Відділення виконавчої дирекції фонду у м. Нововолинську Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Тож, суд вирішив перенести засідання на початок травня цього року, аби кредитори змогли підготувати відповідні документи, які б доказували їх вимоги про стягнення.