Дніпропетровське ТзОВ «Біотрейд» через суд вимагає у приватного виробничо-торгового підприємства «Світязь» повернути обладнання, - інформує «Під прицілом».

Відтак, ТзОВ «Біотрейд» звернулось до Господарського суду Волинської області з позовом про зобов’язання підприємства «Світязь» повернути товариству передане ним на відповідальне зберігання у відповідності до укладеного між сторонами договору холодильне обладнання кількістю 102 одиниці загальною вартістю 298 тисяч 550 гривень.

Згодом, «Біотрейд» подало до суду заяву про накладення арешту на це ж обладнання, котре знаходиться на складі приватного виробничо-торгового підприємства «Світязь». Та, представники ПВТП «Світязь» таке клопотання позивача заперечило, мотивуючи тим, що це безпідставно.

Однак, частина холодильного обладнання була передана в суборенду підприємцям. Зараз це ж обладнання знаходиться у користуванні. Тому накласти арешт на усі холодильники суд не в змозі.

Тож, Господарський суд волинської області все ж вирішив заяву ТзОВ «Біотрейд» задовольнити частково, а отже накласти арешт на частину холодильного обладнання.