На Волині за контрабанду 2000 пачок цигарок засудили електромеханіка вагонної дільниці станції «Київ пасажирський». Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». 

Нещодавно, близько 2:40 ночі митники на через ВМО №1 станція «Ягодин» під час митного огляду та реєстрації пасажирів пасажирського потягу №67 сполученням «Київ-Варшава», який слідував до Республіки Польща, виявили 2000 пачок цигарок загальною вартістю 16200 грн. Контрабандні сигарети були упаковані в чотири картонні коробки і приховані в електроящиках під вагоном №5, №3

Виявилось, що товар намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, перемістити через митний кордон України електромеханік вагонної дільниці станції «Київ пасажирський».

Таким чином, чоловіка визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.483 МК України (Переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Тож на нього накладено стягнення у виді штрафу в сумі 16200 (шістнадцять тисяч двісті) гривень з конфіскацією в дохід держави цигарок в кількості 2000 пачок, загальною вартістю 16200 гривень.

Однак електромеханік подав апеляцію, мотивуючи її тим, що цигарки йому не належали. Однак судді Апеляційного суду Волинської області лишили постанову Любомльського районного суду без зміни, а апеляційну скаргу контрабандиста - без задоволення.