Нещодавно Рожищанський районний суд Волинської області присудив чоловіку штраф за те, що він займався операціями з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації та ліцензії, - повідомляє «Під прицілом».

Так, протягом тривалого часу, не маючи державної реєстрації та спеціального дозволу на проведення операцій, обвинувачений створив незаконний пункт по прийому металобрухту, де систематично проводив недозволені операції по заготівлі та реалізації чорних та кольорових металів.

Зокрема, чоловік у своєму незаконно створеному пункті прийому металобрухту, прийняв дві металеві плити, загальною вагою у шість кілограм, розрахувавшись за них готівкою в сумі 15 гривень, чим порушив порядок здійснення операцій з металобрухтом.

Продовжуючи свій злочинний шлях, він прийняв ще два алюмінієвих бідони, загальною вагою 7,5 кг, розрахувавшись за них готівкою в сумі 105 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю.

Тож, аналізуючи зібрані по справі докази, суд прийшов до висновку про винуватість волинянина у вчиненні умисних дій, які виразилися у порушенні порядку здійснення операцій з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації та ліцензії.

Відтак, служителі Феміди присудили чоловікові штраф у вигляді 8 500 гривень.