Приватне акціонерне товариство «Західінкомбанк» звернувся до Господарського суду Волинської області зі скаргою на дії відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції, - повідомляє «Під прицілом».

Зокрема, позивач в обличчі представника ПАТ «Західнкомбанк» звернувся до суду зі скаргою в якій вимагає суд визнати незаконними дії відділу виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції, що у місті Києві.

За словами позивача, на відповідача були покладені обов’язки за якими той повинен був дослідити майно ПП «Ком-Інвестбуд», який заборгував банку понад 28 тисяч гривень.

Тож ПАТ «Західінкомбанк» заявив, що відповідач повинен був звернутися до відповідних органів по виявленню майна, що зроблено не було. Відтак і заборговані кошти неповернені. Сьогодні представник відповідача до зали суду не з’явився.

 Суд вирішив відкласти слухання справи, адже позивач у своїй скарзі не посилається на якісь конкретні норми, тому суд вирішив надати змогу ПАТ «Західінкомбанк» навести чіткі докази.