У Луцьку судять чоловіка, який накинувся на знайомого з лопатою і ледь не порубав йому голову. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, пенсіонер перебуваючи напідпитку посперечався зі знайомим чоловіком. Перебуваючи у коридорі свого будинку під час суперечки він вихопив садову лопату та почав нею бити скло у міжкімнатних дверях спальні. Саме за цими дверима і заховався його опонент. Тож, розбивши скло він чимдужче «гепнув» лопатою по чоловікові, поціливши йому прямісінько в голову.

Внаслідок удару отримав тілесні ушкодження  у вигляді косо-горизонтального рубця з запавшою поверхнею в центрі лобної ділянки, яке згідно висновку експерта відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я. Медики надали чоловіку допомогу і врятували йому життя. Проте невдовзі правоохоронці по факту нанесення легких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. В результаті пенсіонер пішов під суд за ст. 125 ККУ.

На суді чоловік повністю розкаявся. Однак потерпілий відмовився від обвинувачення, тож кримінальне провадження проти розбишаки з лопатою закрили.