Міськрайонний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення двох лучан, які на одній з вулиць міста побили та пограбували жінку, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, один з обвинувачених викрав з чужої квартири мобільний телефон «Нокіа N97» вартістю 3000 гривень. Він же, повторно, будучу напідпитку неподалік будинку №14, що по вулиці Степана Бандери в місті Луцьку, за попередньою змовою зі своїм спільником вдарили потерпілу та викрали її сумку, де знаходилися: гроші- 2200 гривень, гаманець, окуляри, пластикова картка «ПриватБанку», дисконтні картки та різноманітні дрібниці. Таким чином, вони спричинили жінці майнову шкоду на загальну суму 4100 гривень.

Допитані в судовому засіданні зловмисники свою вину визнали повністю. Цікаво, один з чоловіків вже неодноразово був судимий.

Відтак, суд визнав винними лучан у вчиненні кримінальних правопорушень. Тож, одному з підсудних суд призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, іншому ж – 4. Однак, якщо останній протягом 1,5 років іспитового строку не вчинить нового злочину, його звільнять від відбування покарання.