Луцькі чиновники ніяк не можуть розібратися з аварійним деревом, яке росте при вході до Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, - повідомляє «Під прицілом».

Зокрема при вході до центрального парку Луцька росте висока ялина, яка ось-ось впаде додолу. Ялина розташувалася над контейнером з морозивом, де щодня ходить безліч людей. При сильному пориві вітру чи буревії дерево має нагоду впасти просто голови людям. 

Тож інтернет-видання «Під прицілом» спробували з'ясувати у директора КП «Парки та сквери Луцька» Анатолій Трикуша хто ж повинен відповідати за аварійне дерево. Однак чиновник поглянувши на фото дерева лише розвів руками та повідомив, що дерево -  не в його компетенції.

За його словами це дерево - справа Івана Кубіцького, директора Департаменту ЖКГ Луцької міської ради. 

Тож ми спробували поцікавитись у головного комунальника міста, чому вони не звертають уваги на небезпечне дерево. 

В свою чергу Іван Кубіцький повідомив, що дерево знаходиться... на балансі КП «Парки та сквери Луцька».

«Якщо дерево аварійне, то вони зобов’язані відфотграфувати його, звернутися до нас, а ми вже тоді його оглядаємо і або спилюємо, або ж надаємо аварійний ордер», - розповів Іван Кубіцький.

Однак за його словами, наразі жодних повідомлень про аварійні дерева в парку від Анатолія Трикоша не надходило.

Таким чином, як директор КП «Парки та сквери Луцька» Анатолій Трикош, так і директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький відмовились брати під свою відповідальність аварійне дерево, яке за сильного вітру може впасти на голови перехожим. Чиновники вирішили перевісти цю проблему один на одного.