Волинянин в стані алкогольного сп’яніння посварився зі співмешканкою і вдарив її у живіт. Внаслідок удару жінка померла, - повідомляє «Під прицілом».

Так, в ході  досудового розслідування було з’ясовано, що чоловік справді вдарив жінку кулаком у живіт, після того, як вона обізвала його лайливими словами і плюнула в обличчя. Виявивши через дві години після цього, що потерпіла не подає ознак життя, чоловік викликав швидку допомогу, яка констатувала смерть жінки.

Нововолинський міськрайонний суд призначив чоовікові покарання у вигляді 5 років позбавлення волі та стягнуто на користь представників потерпілої понад 17 тисяч гривень матеріальної шкоди і 80 тисяч гривень моральної шкоди.

Однак, сторона потерпілої подала апеляцію, в якій вказує на недостатність призначеного покарання. Вона ж просить скасувати вирок та призначити новий.

Натомість, обвинувачений навпаки зазначає, що вирок суду досить суворий, тому просить пом’якшити покарання. Крім цього, він та його захисник наголошують, що ухвалою попереднього суду, було безпідставно стягнуто на користь потерпілої 80 тисяч гривень моральної шкоди та понад 4 тисячі гривень витрат на поминальний обід.

Тож, суд розглянув апеляції, однак все таки залишив їх без задоволення, а попередній вирок – без зміни.