Сьогодні у Господарському суді Волинської області розглянули справу за позовом ТзОВ «ВВ Агро», яке намагається повернути собі транспортні засоби, що були арештовані за борги іншого підприємства, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, позивач – ТзОВ «ВВ Агро» просить Господарський суд Волинської області визнати за ними право власності на 16 транспортних засобів, а також зняти з них арешт, який було накладено Відділом державної виконавчої служби Турійського районного управління юстиції Волинської області.

Нагадаємо, що арешт на вказане майно було накладено згідно указу Господарського суду Волинської області в рамках виконавчого провадження про стягнення з СВК «Волинь» на користь ПП «Айслаг» 131 тисячі гривень.

Тож представник ТзОВ «ВВ Агро» запевняє суд, що транспортні засоби, які описано та арештовано, не належать боржнику кооперативу «Волинь», а є власністю ТзОВ «ВВ Агро».

Відтак, за словами позивача майно було придбане під час придбання майнових паїв колишніх працівників колективного сільськогосподарського підприємства «Волинь», яке реформувалося у той час в сільськогосподарський виробничий кооператив.

В свою чергу представник ПП «Айслаг»  ставить під сумніви право власності на майно підприємством «ВВ Агро» і заперечує, аби з майна знімали арешт та повертали його буцім-то законним власникам.

Однак, самі ж представники СВК «Волинь» вказують на те, що майно їм насправді  не належить чим підтверджують усі слова позивача та просять суд задовольнити позов.

Тож, суд не дивлячись на те, що в справі залишається ще багато незрозумілих недоліків все ж вирішив задовольнити позов ТзОВ «ВВ Агро» та визнати право власності на 16 транспортних засобів за ними й зняти арешт з названого майна.