Луцький міськрайонний суд Волинської області судить чоловіка за крадіжку. Власне, зловмисник намагався укласти угоду про примирення з потерпілою, однак у нього це не вийшло і він вирішив не прийти на судове слухання, - повідомляє «Під прицілом».

Так, обвинувачений на «Північному ринку», що знаходиться на проспекті Соборності у місті Луцьку, викрав гаманець з сумки, що стояла без нагляду на підвищенні біля магазину «Дитячі тапочки та взуття з Польщі», чим спричинив потерпілій матеріальних збитків в розмірі 1 025 гривень.

Тож, чоловіка було притягнено до кримінальної відповідальності. Проте після закінчення кримінального провадження між потерпілою та підсудним було укладено угоду про примирення.

Згідно з угодою обвинувачений повністю визнає свою винуватість та не заперечує обставин вчинення інкримінованого йому правопорушення. Також чоловік зобовязується повністю відшкодувати заподіяну шкоду потерпілій. Що ж стосується покарання, то він отримає три роки позбавлення волі з звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном в один рік.

Однак суд вирішив, що підстав для укладення угоди про примирення немає. Тож, враховуючи те, що угода укладена після завершення досудового розслідування, то слід призначити судовий розгляд для проведення судового провадження в загальному порядку.

Відтак, розгляд справи було призначено на сьогодні.

Сьогодні ж обвинувачений на судове слухання не зявився, але його захисник повідомив, що чоловік травмував ногу і, вочевидь, не може ходити, тому справу потрібно перенести.

Справу знову було відкладено до 25 липня цього року.