На Волині троє зловмисників незаконно придбали майже 40 тисяч літрів спирту, а після цього збули його за завищеною ціною. Проте один з хлопців «погорів» і Луцький міськрайонний суд розпочав розгляд кримінальної справи, - інформує «Під прицілом».

Зокрема, раніше судимого хлопця за статтею по зґвалтуванню обвинувачують у тому, що він разом з двома спільниками незаконно придбав 36400 літрів етилового спирту. Цікаво, що хлопці заплатили за «покупку» 360 тисяч гривень, а перепродали товар за 481600 гривень.

Так, постановою Луцького міськрайонного суду дану справу було направлено на додаткове   розслідування, оскільки місцезнаходження обвинуваченого так і не встановили. Суд поставив перед органами досудового слідства завдання встановити дані про особу обвинуваченого: його місце знаходження, місце реєстрації, вияснити чи знаходиться він у розшуку в зв'язку з порушенням проти нього інших кримінальних справ, і якщо так - приєднати до справи копії документів про це.

Однак прокурор, який приймав участь у розгляді справи, просить постанову скасувати, а справу направити на новий судовий розгляд. Він вважає, що суд може розглянути справу і за відсутності підсудного та його згоди на це.

Проте колегія суддів ухвалила, що апеляція не підлягає до задоволення.