Луцькі депутати незадоволені тим, як і на що дають гроші із міського бюджету. Про це вони сказали під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, яка відбулась сьогодні, 29-ого липня, - пишуть Волинські новини.

На розгляд комісії вони запропонували питання, що стосується змін до бюджету Луцька.

Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що потрібно виділити 26 тисяч гривень на капітальний ремонт луцького РАЦСу, 300 гривень на капітальний ремонт квартири на Рівненській,109.

Депутат Юрій Корольчук обурився: «За 26 тисяч гривень можна тільки ручку кулькову відремонтувати. Ми починаємо розкидатися копійками. Зараз скажуть, що комусь 80 копійок не доплатили, а ми на сесії – це голосуватимемо. Треба розібратися, що входить до капітальних видатків, а що до поточних. І де були працівники РАЦСу, коли на початку року складався бюджет? Тоді й потрібно було думати, а не зараз гроші просити. Хай самі все тепер і ремонтують», - сказав Корольчук.

Депутати звернулися до представників фінансового управління доопрацювати не лише проект рішення, але й увесь бюджет загалом.