До Господарського суду Волинської області звернувся перший заступник прокурора Шевченківського району м.Києва в інтересах держави в особі Аграрного фонду до ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Державного агентства резерву України з позовом про стягнення більше 57 мільйонів гривень збитків, - інформує «Під прицілом».

Власне, збитки завдані в результаті нестачі переданого на зберігання відповідачу зерна державного інтервенційного фонду за період 2007-2009 років. Загальна сума збитків становить понад 60 мільйонів гривень.

Тож, ухвалою Господарського суду було зобов’язано прокурора, позивача та відповідача подати суду докази та пояснення по справі.

Проте, прокурором та позивачем вимоги ухвали суду не були повністю виконані, до того ж і представник позивача на судове засідання не з’явився. Тому суд вирішив розгляд справи відкласти.

Таким чином, розгляд справи відкладено на початок серпня цього року. Тим часом, позивач та відповідач все ж повинні підготувати необхідні матеріали для розгляду судом.