На Волині перший заступник директора департаменту матеріального забезпечення МВС України генерал-майор міліції Шевчук Олег Миколайович провів виїзні прийоми громадян у чотирьох районах. Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Представник міністерства зустрівся із жителями Ковельського, Володимир-Волинського, Любомльського та Шацького районів. Усього, перебуваючи на Волині, Олег Шевчук поспілкувався із 29 громадянами.

Під час прийому волиняни зверталися з різноманітними питаннями, на які отримали вичерпні кваліфіковані відповіді. Серед проблем, що турбують людей – вирішення житлово-побутових проблем або ж надання пільг, завершення слідства у кримінальних провадженнях, викриття шахрайських схем тощо. Дехто наголошував на недостатній, на їх думку, роботі окремих служб міліції.

Олег Шевчук уважно всіх вислухав, а відтак запевнив, що всі заяви будуть належним чином зареєстровані і на питання, які потребують детального вивчення, громадянам нададуть письмові відповіді. Окремі доручення також були скеровані у профільні служби УМВС.

– Виїзди в регіони для проведення зустрічей із населенням показують, які проблеми є в правоохоронній системі, – відзначив генерал-майор міліції. – Насамперед керівництво міністерства цікавить реагування міліції на заяви громадян та вирішення питань безпосередньо на місцях.

У свою чергу начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук наголосив на необхідності налагодження діалогу з громадськістю, адже це сприятиме підвищенню ефективності роботи правоохоронців. А тому в обласному управлінні міліції традиційними є зустрічі із представниками засобів масової інформації та керівниками громадських організацій:

В рамках візиту на Волинь Олег Шевчук позапланово зустрівся із представниками громадської організації «Волинська правозахисна група», котрі розповіли представнику міністерства про ті правопорушення, крапку в розслідуванні яких з тих чи інших причин не можна поставити протягом тривалого часу. Після засідання правозахисники подякували Олегові Шевчуку за можливість зустрітися і донести їхні проблеми безпосередньо керівництву міністерства.