Останнім часом селяни нашого краю нарікають, що не можуть здати худобу заготівельникам, позаяк останні прагнуть купляти у них бичків та теличок практично за копійки. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».
Зокрема, за словами господарників, ціна на кілограм живої ваги коливається у межах шести-семи гривень.
Цікаво, що через це кількість готової продукції на ринках та у магазинах не зменшилася. Можна припустити, що справжнє м'ясо виробники замінюють на різні харчові і смакові добавки. Однак…
Як повідомляють компетентні джерела видання, насправді ціни на м’ясну продукцію, а, відповідно, і на худобу впали через те, що син Президента України Олександр Янукович, ешелонами ввозить на територію нашої держави із Китаю дешеву свинину та буйволятину. Її, мовляв, і використовують м’ясопереробні підприємства для виготовлення різноманітної продукції.
Зокрема, з імпортного м’яса печуть і варять українські сорти ковбас у цехах волинських підприємств, які рекламують, що сировину купують лишень у місцевих виробників. Проте чомусь замовчують, що насправді у ковбаси напихають дешеву китайську буйволятину.
Коментарі
Роман
21.08.2013 15:28:10
Лучше уже буйволятина чем соя ))
скептик
21.08.2013 20:04:34
Я думаю, шо эта буйволятина к нам не доходит. ЕЕ жрут на даунбассе. А нас потчуют местные колбасники польской премиксной свининкой.