Таку думку народний депутат України висловив під час свого перебування у Луцьку, - інформує «Під прицілом».

Ігор Палиця зауважив, що багато проблем комунального чи господарського плану політики не хочуть вирішувати, а тому вдаються до банальних обговорень та дискусій, таким чином «замилюючи» очі людям і створюючи видимість роботи.

«Коли економіку треба приховати чи перевести увагу в інший напрям – починають говорити про політику, щоб не вирішувати проблем економічних», -  каже народний обранець.

Зокрема, Ігор Палиця розповів, що в Україні є достатні можливості для нормального енергозабезпечення і немає сенсу витрачати зайві кошти на закупівлю електроенергії.

«Що людям казати – чому така вартість на комунальні послуги, чому водоканал купляє електроенергію за 1,20 гривень, коли атомна електростанція дає енергію на енергоринок в районі 20 копійок. Що пояснювати людям, коли наша електроенергія найдорожча в Європі, при тому, що ми маємо можливість на 60% забезпечувати нашу атомну електростанцію», - наголосив ігор Палиця.

Окрім того, народний депутат України зауважив, щоб люди не питали, чому їм так погано живеться та чому така маленька зарплата, їм дають на тарілочці політичні проблеми, обговорюючи хто винен та хто буде винен завтра.

«Так само і в міській раді. Коли стають, ставлять прапорець одна чи інша партія і починають звинувачувати один одного, замість того, щоб разом вирішувати ці економічні питання. А під цим роздається земля, піднімаються тарифи…», -  зауважив Ігор Палиця.

До того ж, депутат розповів що коли в період передвиборчої кампанії мав змогу зустрічатися та спілкуватися з різними людьми, то зрозумів, що те, що висвітлюється у ЗМІ це верх тих проблем, які хвилюють людей.

«Людей цікавлять набагато більші для них проблеми і ті, з якими вони стикаються кожен день. Тому було вирішено розробити анкети і на базі цієї анкети ми не виявили нову проблему, ми намагаємося якось їх систематизувати, для того, щоб зрозуміти які проблеми є найгострішими у певних мікрорайонах», - додав засновник благодійного фонду «Фонд Ігоря палиці – Новий Луцьк».

Разом з тим, депутат зауважив, що окрім своїх внесків, матеріально Благодійному Фонду допомагають його друзі.

«В цьому році 2/3 грошей дали мої друзі, яким подобається куди ідуть ці гроші. І я сподіваюся, що лучани, які мають можливості теж прийняти участь в роботі фонду також зможуть долучитися», -  висловив сподівання засновник Благодійного Фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк»

Окрім цього, Ігоря Палицю дивує те, що жоден із місцевих депутатів не звернувся до БФ «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», аби якось вирішити проблеми лучан. Натомість на його думку, міська влада більше зацікавлена політичними іграми, які вирують в місті.