Благодійна акція зі збору коштів та подарунків для дітей у школі-інтернаті у Рожищі триває, а вже 14 вересня байкери поїдуть до дітей із подарунками, - інформує «Під прицілом».

Так, байкери Волині влаштовують благодійні фотосесії, таким чином вони збирають кошти на потреби дітей у Рожищенській школі-інтернаті. Наразі зібрали 4613 гривень та 100 доларів США. За зібрані кошти благодійники планують придбати необхідні для дітей речі: розвиваючі та настільні ігри для старших діток, м'ячики, скакалки, ляльки, машинки, набори для піску тощо. 

Один із ініціаторів акції Юрій Сілюк, відомий як «Спікер» у вузьких колах, розповів, що місцеві «двоколісні» також збирають добровільні пожертви між собою, залучають кошти небайдужих. «Так, з бюджету на утримання інтернату гроші надходять, але на побутові потреби коштів не лишається, тому навіть елементарні іграшки будуть чудовим подарунком для дітей. Зважаючи, що в інтернаті є певна кількість дітей з хворобами опорно-рухового апарату, то доречними будуть розвиваючі ігри, іграшки для розвитку дрібної моторики, спортивний інвентар», - додав він.

Організатори поїздки у школу-інтернат просять гостей купувати іграшки та привозити їх із собою. 14 вересня у Рожище приїдуть не лише байкери з Волині, а й гості з інших областей. Адже зголосились приїхати представники з Тернопільщини, Львівщини, Рівненщини. Під час відвідин школи-інтернату дітей покатають на мотоциклах, Ляльковий театр покаже виставу, а також відбудуться показові бої луцьких лицарів.

Після відвідин школи-інтернату у Рожищі байкери Волині та інших областей зберуться на мотопікнік закритого типу.

Сьогодні ж, 8 вересня, з 13:00 при вході у центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться благодійна фотосесія, під час якої теж збиратимуть кошти на потреби діток у школі-інтернаті у місті Рожище.