Господарський суд Волинської області розглядає справу за позовом Дочірньої компанії «Газ України» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» до ДКП «Луцьктепло» про стягнення 530 833 гривні заборгованості, - інформує «Під прицілом».

Так, «Нафтогаз» запевняє, що ДКП «Луцьктепло» заборгувало гроші за доставку природного газу для виготовлення теплової енергії.

Щоправда, на судове засідання представник «Нафтогазу» не з’явився, попередньо подавши у канцелярію суду клопотання про відкладення розгляду справи.

Своєю чергою, луцькі тепловики подали клопотання про припинення розгляду справи у зв’язку з тим, що така позовна сума вже стягувалася в межах задоволення іншого позову. Мовляв, тоді «Нафтогаз» подавав позов через борг «Луцьктепла» по трьох договорах. Позовна сума складала понад 20 мільйонів, 18 з яких вже віддали «Нафтогазу». Мовляв, до  цих 20 мільйонів і увійшла сума поточного позову.

Тож, суд поки відклав розгляд справи до 25 вересня. Адже необхідно з’ясувати, чи справді така сума з боржника вже стягувалася.