Слідчі в особливо важливих справах слідчого управління УМВС України у Волинській області  проведуть зовнішній огляд готельного комплексу «Альтаміра», що у Струмівці, у зв'язку з махінаціями ТзОВ «Феміда-Інтер», - інформує інтернет-видання  «Під прицілом».

Так, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області розглянули клопотання про надання дозволу на проведення огляду земельних ділянок, відведених для ТзОВ «Феміда-Інтер» під  обслуговування мотелю, комплексу дорожнього сервісу та оздоровчого комплексу у Струмівці.

Досудове слідство встановило, що службові особи ТзОВ «Феміда-Інтер» шахрайським шляхом перереєстрували право власності на об'єкт нерухомості - готельний комплекс «Альтаміра» на користь ТзОВ «СВА плюс», достовірно знаючи, що вказаний готельний комплекс знаходиться в іпотеці згідно з кредитним договором, укладеним ще 19 жовтня 2006 між ТзОВ «Феміда-Інтер» та ПАТ «Банк Форум». Цим завдали ПАТ «Банку Форум» збитки в особливо великих розмірах. 

Суд вирішив, що клопотання підлягає до часткового задоволення.

Слідчим дали дозвіл на проведення зовнішнього огляду об'єкту незавершеного будівництва під назвою «незавершений будівництвом комплекс дорожнього сервісу на 50 місць», готельного комплексу «Альтаміра» та земельної ділянки у Струмівці з участю спеціаліста. Також тут проведуть відповідні заміри території.