У Луцькому міськрайонному суді днями зачитали вирок чоловіку, який через старенький телефон та заради 40 гривень зарізав свого знайомого. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Зокрема, одного дня двоє знайомих чоловіків та жінка розпивали у квартирі одного з них спиртне. В один момент колишній судимий помітив у молодиці, яка відпочивала з ними, старенький телефон марки «Самсунг Х200». Знайшовши нагоду, він прибрав його до рук, та невдовзі «товаришка по чарці» помітила зникнення і звинуватила чоловіка у крадіжці.

На її захист вочевидь виступив другий присутній молодик. Тож між захмелілими чоловіками зав’язалась сварка, яка згодом переросла в бійку. Таким чином, колишній судимий головою вдарив знайомого в ділянку носа, після чого схопив ніж і двічі вдарив ним чоловіка у груди. Як виявилось, зловмисник втрапив просто в серце, тож постраждалий невдовзі помер. Опісля скоєного нападник витягнув із задньої кишені вбитого 40 гривень і зник.

Правоохоронці, зафіксувавши факт смерті чоловіка, оперативно встановили особу підозрюваного у вбивстві. Тож невдовзі він опинився на лаві підсудних. Таким чином, Луцький міськрайонний суд присудив чоловіку за навмисне вбивство 15 років позбавлення волі. Та він подав апеляцію. Зокрема, чоловік у суді доводив, що не хотів вбивати знайомого і це був самозахист. Мовляв він погрожував викинути його з вікна. 

Однак Апеляційний суд Волинської області не взяв до уваги його доводи і залишив вирок суду попередньої інстанції без змін. Таким чином, убивці доведеться відсидіти 15 років за гратами.