У Луцьку затримали молодиків, які затіяли бійку біля нічного клубу «Колізей», - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Так, 4 хуліганів, перебуваючи біля нічного клубу «Колізей» напали на 2 молодиків через словесну образу. Один із розбишак умисно вдарив потерпілого ногою в груди, а після того, як той опинився на землі, разом із товаришем продовжив бити його ногами по голові та руках, завдавши останньому легких тілесних ушкоджень.

Тим часом, двоє інших зловмисників ударом в око збили з ніг ще одного потерпілого і продовжили бити його по голові руками і ногами. Після бійки один із нападників викрав у жертв мобільні телефони.

Суд засудив трьох хуліганів до одного року випробувального терміну, а зловмисника, який ще й викрав мобільні телефони потерпілих, - до 4,5 роки позбавлення волі. Суд врахував той факт, що чоловік вже був двічі судимий, проте не став на шлях виправлення і знову вчинив аналогічний злочин. Злочинець своєї вини не визнав та наполягав на тому, що досудове та судове слідство було проведено неповно та некоректно. Проте слова потерпілих та інші докази повністю підтверджують вину обвинуваченого. Зрештою, суд вирішив його апеляцію не задовольняти та залишити вирок без змін.