Отримавши гроші за проданий автомобіль, керівництво Гнідавського цукрового заводу так і не доставило його покупцеві. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Приватна фірма «Техніка» звинувачує Гнідаву у заборгованості за договором-купівлі продажу автомобіля за 500 тисяч гривень. Раніше обидві сторони уклали договір, за яким «Техніка» оплачує вартість автомобілю Renault Kerax 420, а цукровий завод, відповідно, зобов’язується своєчасно поставити товар покупцеві. На практиці виявилося, що гроші за машину завод отримав, але із самим автомобілем розлучатися не поспішав. Незадоволені власники «Техніки» подали до суду.

Ситуацію ускладнювало і те, що представники Гнідавського цукрового заводу не з’являлися на судові засідання. Натомість, вона звернулися до суду з проханням відтермінувати розгляд спору, мотивуючи це тим, що вони не мають можливості відвідувати судове засідання. Суд задовольнив прохання, однак представники відповідача до суду так і не з’являлися.

Тепер боржник, тобто цукровий завод, повинен не лише виплатити півмільйона заборгованості «Техніці», а й відшкодувати 10 тисяч судового збору та оплатити послуги адвоката вартістю 25 тисяч гривень.