У Луцьку засудили двох сутенерів, які продавали послуги чотирьох повій на вулиці Рівненській, - про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Двоє чоловіків надавали власні автомобілі для очікування повіями клієнтів, перевозили жінок та оберігали їх від насильства та обману. До того ж вони періодично підбирали бажаючих розважитись та знайомили їх з «нічними метеликами».  Зловмисники взяли під свою опіку чотирьох молодих жінок, за що ті платили їм гроші.

Повії очікували клієнтів переважно біля АЗС «Лукойл», що знаходиться на вулиці Рівненській, послуги сексуального характеру надавали в приміщеннях саун «Теремнівські», куди їх підвозили сутенери. За свої послуги чоловіки отримували від 100 до 200 гривень.

Зловмисники не заперечують свою причетність до скоєння інкримінованих їм злочинів, свою вину визнали повністю. Тому суд постановив засудити їх до 5 років позбавлення волі, проте, погодився звільнити чоловіків від відбування покарання, якщо вони протягом 2 років випробувального терміну не скоять нових правопорушень.