Слідчі ОВС СУ УМВС України у Волинській області перевірять фінансово-господарські документи, що засвідчують діяльність ТзОВ «Феміда-Інтер» та ТзОВ «СВА плюс», - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, що ці два товариства знаходяться під контролем відомого луцького бізнесмена та депутата Волинської обласної ради Василя Столяра. Державною службою фінансового моніторингу України зібрано інформацію про те, що фінансові операції, здійснені ТОВ «СВА Плюс» по рахунку, відкритому в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», пов'язані зі зняттям готівкових коштів  загальною сумою 35 мільйонів гривень, які були попередньо отримані на рахунок ТОВ «СВА Плюс» від ТОВ фірма «Феміда-Інтер», що своєю чергою надійшли останнім від низки фірм. Серед них - ТОВ «Торговий дім «Професіонал», ТОВ «Феміда-Інтер Плюс К», ВК ТОВ «Луцький цегельний завод №1». Зокрема, слідчі здогадуються, що ці операції спрямовані на відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

Таким чином, ТзОВ «Феміда-Інтер» та ТзОВ «СВА плюс» підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених частиною 3 статті 209 Кримінального кодексу Украни, в якій йдеться про відмивання доходів, отриманих злочинним шляхом. Наразі триває розслідування.