В Горохівському райвідділі внутрішніх справ працівник міліції жорстоко побив чоловіка. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

У Горохові під час допиту підозрюваного у скоєнні злочинів, визначених ст. 115 (умисне вбивство) та ст.187 КК України (розбій) жорстоко побив працівник міліції. Хлопець не хотів визнавати своєї причетності до інкримінованих йому злочинів, тому горохівський слідчий вирішив в буквальному значенні вибити із  нього зізнання. Чоловіка допитували, били по голові. На третій день після затримання шляхом погроз та залякувань його примусили написати явку з повинною та дати неправдиві покази. При цьому, навіть не дозволили скористатися правом на адвоката.

Коли ж підозрюваного відпустили він одразу ж написав заяву на злощасного міліціонера про побиття, що була передана на розгляд до Локачинського районного суду Волинської області, адже потерпілий із Локач.

Як виявилося, після допиту свідків у цій справі  - це не перший випадок перевищення своїх повноважень працівниками Горохівського райвідділу внутрішніх справ. Раніше міліціонери, знову ж таки при допиті, погрожували рушницею та душили жителя села Мерва Горохівського району, а ще одного чоловіка сильно побили, протримавши його у відділку  15 діб.

Вивчивши матеріали справи Локачинський районний суд прийняв рішення повідомити про вищенаведені порушення прокуратуру Волинської області.

До речі, на даний момент працівник міліції працює начальником карного розшуку Ківерцівського РВ УМВС у Волинській області.