Міліціонер жорстоко побив см'ю лучан на очах у їхніх дітей, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс»

Інцидент стався на днях у помешканні лучанина Олександра, якому правоохоронці принесли клопотання слідчого. 

Мова йде про лучанина, який стверджував, що правоохоронці, перевдягнувшись у форму «Волиньгазу» провели обшук у квартирі. За словами лучанина тоді правоохоронці посвідчень не показали, натомістьприснули в обличчя невідомою речовиною, аби відволікти господаря.

За версією міліції чоловік протягом довгого часу без ліцензії продавав людям інтернет та кабельне телебачення.

Два дні Олександр пробув у слідчому ізоляторі. Нині він перебуває під домашнім арештом. Йому інкримінували непокору працівникам міліції. Справу у суді Олександр програв. Потому стражі правопорядку знову навідалися до Олександра. 

За словами постраждалого виконуючий обов’язки начальника сектора боротьби з кіберзлочинністю Олександр Карпюк кілька днів тому, у вечірній час прибув до помешкання Олександра. Крім арештанта у квартирі була його дружина та троє малолітніх дітей.

«Постукали у двері. Це був Карпюк Олександр. Він прийшов вручити якусь постанову. На, прочитай. Я потім вже побачив, що це за постанова. На моє прохання, що тут багато тексту, давайте адвокату зателефоную, на неодноразові прохання він мені відмовляв. Ніби треба вже, або зараз тобі ще одну непокору припишемо, понятих знайдемо, що ти відмовився. Але я не відмовився», - розповів Олександр.

Дружина почала просити правоохоронців покинути квартиру, втім це викликало агресивну реакцію міліціонера. «Він взяв Свєті, дружині, заїхав ракеткою, аж розлетілися частини, а мені зарядив тренажером. Я лише встиг закритися. В результаті розсік мені лоба», - розповів Олександр. 

Лікарі виявили у жінки тілесні ушкодження та струс мозку та повідомили, що стан жінки середньої тяжкості, окрім цього він погіршився і дружину госпіталізували.

Поки що у міліції коментарів не дають, посилаючись на те, що справу розглядає прокуратура. 

Там у свою чергу повідомили, що Олександр відмовився ознайомлюватися з клопотанням слідчого, поводився неадекватно і навмисно наніс працівнику міліції тілесні ушкодження. Саме такими були покази Карпюка.

«Казав, що ми його двоє били. Дружина тримала його, а я бив. Так він для протоколу сказав. Моя дружина ростом 1,6 метрів. А він до двох метр. Я весь в крові, а в нього синяк», - додає Олександр. 

Під час інциденту його 4-річна дитина була у кімнаті. Спочатку гралася за комп'ютером, а потім злякалася і забилася у куток.

Чоловік подав скаргу на дії працівників міліції у прокуратуру.