У Луцьку засудили чоловіка, який побив вагітну жінку, внаслідок чого дитина померла в утробі матері,- про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

В той злощасний вечір жінка посварилась із своїм співмешканцем і він побив її. Щоб якось заспокоїтись, вона разом із своїм товаришем пішла до знайомого додому, де провела майже всю ніч.

Разом з сусідом жінка хильнула спиртного, потім в нього ж лягла спати, коли прокинулась, то побачила, що до чоловіка прийшли ще гості, з якими він продовжував випивати.  Згодом у неї з обвинуваченим виникла сварка, під час якої він, будучи вже добряче напідпитку, вдарив постраждалу кілька разів кулаком в живіт і ногами по її ногах. Після цього жінці стало погано і вона пішла до своїх сусідок. Там її знудило і стривожені жінки викликали «швидку».  

Лікарі встановили, що дитина померла в утробі матері, внаслідок відшарування плаценти та сильної кровотечі. Жінці довелось видалити матку.

Зловмисник своєї вини не визнає, каже, що потерпіла його обговорює, бо давно затаїла на нього зло. Проте, було встановлено, що злочинець перебуває на обліку у Волинському обласному наркологічному диспансері і вже був раніше судимий. Його вина доводиться показами потерпілої та численних свідків.

Зрештою, суд вирішив позбавити волі злочинця на 6 років і стягнути з нього витрати на лікування постраждалої у розмірі 5 тисяч гривень, матеріальну шкоду та витрати на правову допомогу у розмірі 4 тисячі гривень та моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.