У Луцьку півдня не було світла в одній із багатоповерхівок на проспекті Відродження, бо в електроустановці загинула людина без постійного місця проживання, - інформує інтернет-видання "Під прицілом".

Сьогодні, 19 листопада, мешканці будинку на проспекті Відродження, 18, скаржились на відсутність електроенергії. 

Як повідомив диспетчер "Волиньобленерго", близько 11 ранку у будинку на проспекті Відродження, 18, трапилось відключення живлячої лінії на підстанції.

Причиною цьому послугувало те, що людина без місця проживання залізла в електроустановку і загинула. 

Електропостачання у будинку відновили приблизно о 15:00. 

Особу чоловіка, який згорів у трансформаторній будці сьогодні зранку, правоохоронці ще встановлюють, розповіла керівник сектору ЦЗГ УМВС у Волинській області Осана Блищик. Як пояснила речниця волинської міліції, повідомлення про знайденого загиблого надійшло від працівника швидкої допомоги в 11 годині 25 хвилин.
Головний лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц телефоном нам підтвердив цю інфоомацію. «Обгоріле тіло чоловіка віком прилизно 50 років було знайдене біля трансформаторної будки поблизу парку 900-річчя Луцька. Близько 11 години надішов виклик на телефон служби 103. «Швидку» викликали перехожі.Ми не встановили ні особи загиблого, ні його адреси проживання», - повідомив Олег Пуц.