Уродженець села Струмівка, інвалід ІІ групи організовував дозвілля для чоловіків - забезпечував надання сексуальних послуг за гроші. Бажаючих гарно провести час він знаходив на вулиці Рівненській і на своїй машині відвозив до саун міста, де чоловіків уже чекали , - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Мешканець села Струмівка Луцького району, одружений, інвалід ІІ групи вирішив як можна підзаробити гроші. Тож він майже півроку періодично виїжджав на славнозвісну аморальну вулицю Рівненську у Луцьку, а саме на зупинку громадського транспорту, що має назву «Берізка» і шукав охочих отримати сексуальні послуги за гроші.   

Далі своєю автівкою «ВАЗ-21099» він довозив чоловік до саун міста на вулицю Відродження 15а та в Теремнівські сауни, що на вулиці Мисливській 1. За це він отримував винагороду у розмірі 50-100 гривень.  

Обвинувачений  під час досудового розслідування повністю визнав свою вину.

Луцький міськрайонний суд призначив покарання і на підставі статті. 75 Кримінального Кодексу  України, вирішив звільнити обвинуваченого від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов'язки: не виїжджатиме за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомлятиме кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, періодично з'являтися для реєстрації в ці органи.