За станом на 15:00 на Театральному майдані у Луцьку на акції «Українці за євроінтеграцію» було не дуже людно, - про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Організатори заходу ВОО «Нацальянс» переконані, що основна маса людей підійде після роботи та навчання. Відтак о 17:00 планують розпочати всенародне Віче та велопробіг. 

За станом на 10:30 на Театральному майдані прийшло до десятка людей. Ті, хто прийшли, кажуть, що мають намір страйкувати і вночі, тобто акція є безстороковою. До них згодом долучаться їхні однодумці з ВОО «Нацальянс», але вони сподіваються, що до акції будуть приєднуватися й інші лучани.

Присутні розповіли, що дата збіглася з днем Свободи - офіційним державним святом,що існувало з 2005 по 2011 роки. Саме цього дня, 2004 року почалася одна з наймасштабніших протестних хвиль - Помаранчева революція.

На початку акції на Театральному майдані Луцька був депутат Волинської облради Святослав Боруцький, також на майдані знаходиться і депутат міськради Богдан Шиба.

Зауважимо, хвилі обурення українців викликало рішення уряду України призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Так, уже вночі 21 листопада люди виходили на євромітинги у всіх куточках України. 

Нагадаємо, що 22 листопада о 10:30 на Театральному майдані Луцька розпочалась акція «Українці за євроінтеграцію»