Приватна фірма «Сантехмонтаж» Анатолія Коптюка освоює близько 100 тисяч гривень бюджетних коштів. Згадана фірма цього ж літа заявила про себе конфліктами з пресою – пише інформаційний портал «Нововолинськ діловий».

У публікації йдеться, що ПП «Сантехмонтаж» – це вже не перше приватне підприємство, яке наближене до міського голови Віктора Сапожнікова. Саме це підприємство здійснювало ямковий ремонт доріг у Нововолинську. Проте, проводило свої роботи у невідповідний час та здаючи продукт незадовільної якості.

Обурені були не лише місцеві жителів, а й депутати із групи «Спільна думка». Проте на їхні звернення мер відповідав відписками, де запевняв, що всіх норм роботи підрядниками дотримано. За даними, що надає інформаційний портал сума коштів виділених на ремонтні цілі становила близько 1,5 мільйона гривень.

Цього ж літа згадане підприємство скандально ремонтували сквер біля пам’ятника «Воїну-прикордоннику». На який було витрачено півмільйона гривень. Проте, у кошторисах, які вдалося «вибити» від обласних чиновників знайшли кілька «комірок» відсіву коштів. Що на думку експертів не використовувалися за призначенням. Це не остання невідповідність за ПП «Сантехмонтаж».

Дана фірма проводила чистку озера кілька років тому, а вже цього річ на водоймі відбувся мор риби. Як з’ясувалося однією з причин визнано замулення труби, що призвело через неякісне встановлення.