Сьогодні в галереї міста Луцьк відкрили експозицію робіт художника Віктора Швеця.Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Як розповіла мама митця Надія Швець, це вже четверта виставка сина. Талант її сина проявився ще змалку 

«Він практично усе життя вчився і паралельно малював, бо без цього він себе не бачить. Це його життя. Це четверта виставка, на якій презентовано 50 робіт. Ігор Палиця нам надав кошти для друку буклетів. На цій виставці презентуються буклети і це фінансує БФ «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Ми йому дуже вдячні», - сказала Надія Швець.

Заступник голови правління благодійного фонду «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич привітала художника з першою виставкою у Луцьку. Зі слів Ірини Констанкевич, співпраця з молодим художником розпочалася одразу ж після щнайомства із ним та його творчістю. Бо такі роботи дійсно варті того, щоб їх побачило якомога більше коло людей. Зокрема, і лучани, позаяк сам художник родом звідси, хоч давно уже мешкає в столиці. Тож благодійний фонд допоміг Вікторові і з випуском презентаційних буклетів, і з організацією виставки у Луцьку. 

«Я вам дякую, що ми маємо можливість бути на відкритті. Також хочу подякувати за те, що цей каталог вийшов у нас дуже професійний, дуже сучасний. Хочу подякувати мамі, яка змогла виховати і виростити таку людину», - сказала Ірина Констанкевич.