На Волині засудили водія, який збив людину і втік з місця події ДТП. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Волинські правоохорронці закінчили розслідування ДТП, яке сталося рік тому. У листопаді місяці приблизно о 2 годині ночі водій автомобіля марки «Ауді-100» рухаючись по трасі Піща-Любомль-Павлівка збив людину. Чоловік не встиг обїхати пішохода або вчасно зупинити автомобіль, так як той рухався назустріч. Водій навіть не зупинився, аби поцікавитися самопочуттям потерпілого, просто поїхав далі.

За висновком  судово-медичної експертизи, пішохід у момент аварії був напідпитку. Потерпілий отримав перелом кісток лівої гомілки, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

У залі судового засідання обвинувачений щиро розкаявся та просив суворо не карати. Крім того, сказав, що наступного дня сам звернувся до відділку міліції та відшкодував потерпілому затрати на лікування у розмірі 12 тисяч гривень.

Тож, Турійський районний суд Волинської області засудив: за статтею 135 КК України (залишення в небезпеці) обвинуваченого визнати винним у вчиненні злочину та призначити покарання у виді позбавлення волі строком на один рік, з випробувальним терміном на 1 рік.