Приватне підприємство «Руфусів» хоче стягнути понад мільйон гривень з Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Про це повідомляє інтернет-видання  «Під прицілом».

До Господарського суду Волинської області ПП «Руфусів» звернулося із позовною заявою до Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради про стягнення 1 мільйона 18 тисяч 923 гривень.

Суд ухвалив порушити провадження у справі, а також позовну заяву від ПП «Руфусів» прийняти до розгляду.

Найцікавіше, що фірми «Руфусів» і «Дисконт Плюс» пов'язують з екс-чиновником Луцька Владиславом Стемковським. Приблизно тоді, коли він був заступником попереднього Луцького голови, і з'явилися ці фірми та почали інтенсивно вигравати усі тендери на прибирання міста.

Коли Стемковський перебрався до Тернополя, вони вийшли на ринок і там, попри невдоволення місцевих комунальників та постійні повідомлення про це у ЗМІ.  

Владислав Стемковський протягом кількох років він був заступником міського голови Луцької міської ради, керував справами виконавчого комітету, а також працював директором житлово-комунального господарства. Зараз Владислав Стемковський займає посаду заступника міського голови у Тернополі.