Волинянин, обганяючи підводу, не зміг її оминути, автомобіль знесло на зустрічну смугу і вдарився у авто, яке їхало назустріч. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом»..

Близько 11 години водій автомобіль марки «Фольксваген Пассат» рухався трасою у напрямку міста Любомль. Перед ним у попутному напрямку їхала підвода. Чоловік вирішив її обігнати, але не виїжджаючи на зустрічну смугу. Коли водій почав оминати підводу, то зрозумів, що йому потрібно перетнути осьову лінію. Як пояснив сам винуватець ДТП, він вирішив припинити обгін, тому натиснув на гальма, автомобіль занесло і він зіткнувся з підводою. Після чого автомобіль знесло на зустрічну смугу.

В той момент назустріч їхав автомобіль марки «Мазда 626», з яким також зіткнувся «Фольксваген». За кермом зустрічного автомобіля була жінка, ввід завданих травм вона змушена тривалий час лікуватися.

У суді обвинувачений щиро зізнався у вчиненому. Також просив суворо не карати, бо автомобіль – це його основне джерело заробітку. Крім того, вказав, що у той день ішов дощ і траса була слизькою.

Любомльський районний суд Волинської області визнав обвинуваченого винним за статтею порушення правил безпеки та позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами на 1 рік. До того ж суд наклав на чоловіка штраф у розмірі 3 тисячі 500 гривень.