Сьогодні Волинський автомайдан в рамках автопробігу райцентрами області заїхав і до Ковеля, де на них вже чекала громадськість міста, а також депутати міськради, які зібралися на чергову 48 сесію - пише ПроКовель.
    В обідню пору до Будинку Рад під’їхали учасники автомайдану з Луцька, а це близько 20 автомобілів. До них приєдналися й ковельські протестувальники на колесах. Загалом перед адміністрацією зупинилося до півсотні автомашин з державними прапорами. Окремі з учасників автопробігу зайшли до сесійної зали, де на той момент депутати вже готувалися прийняти звернення до Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України  щодо розслідування протиправних дій до учасників авто – та Євромайданів. 
    До трибуни піднявся громадський діяч, журналіст Володимир Пащенко, який запропонував вшанувати хвилиною мовчання загиблих у Києві під час жорстоких протистоянь між правоохоронцями та мітингувальниками. 
Закликав небайдужих людей виходити на міські майдани і сміливо висловлювати свою правду.
    Голова Ковельського міськрайоного штабу національного спротиву, депутат міськради Віра Федосюк зачитала звернення, котре опісля було прийнято майже одноголосно. 
    Згадали депутати в своєму зверненні і про зниклого Дмитра Булатова, від якого більше тижня немає жодної інформації, та ще понад 30 учасників протистоянь, яких поки що безрезультатно розшукують їхні рідні та близькі. 
    Керівник Волинського автомайдану Сергій Поха подякував ковельчанам за всебічну підтримку, яку вони надають тим, хто нині знаходиться у центрі столиці України, і самі там беруть активну участь у протестах. 
     Вже перед самим від’їздом автомайданівців із Ковеля надійшла інформація від одного з опозиційних депутатів Ковельської райради про те, що начальник військової частини, яка дислокується в районі вулиці Кутузова, намагається примусити особовий склад частини підписатися під проханням до Президента України Віктора Януковича ввести в країні надзвичайний стан. 
    Волинські автомайданівці миттю виїхали туди. За ними прослідували й представники міліції. 
На порозі контрольно-пропускного пункту військової частини прибулих зустріли чергові офіцери, які й дали вичерпні відповіді на всі запитання автомайданівців. 
    Після переконливих запевнень представників особового складу військової частини, що вони не мають наміру звертатися до Президента країни про введення надзвичайного стану, автомайданівці вирушили далі в дорогу.