Публічна заява від імені Володимира Бондаря про те, що він не має наміру брати участі у формуванні новин органів виконавчої влади та не претендує на жодну чиновницьку посаду з'явилася у Facebook . Про це пише інтернет-видання «Під прицілом». 

Публікуємо текст заяви повністю:

«Публічна заява Володимира Бондара
Шановні волиняни!
21 листопада 2013 року український народ, прагнучи захистити свій європейський вибір, виступив проти політики Януковича, його авторитарних методів керівництва і грабування співвітчизників. 
З першого дня ЄвроМайдану я день-у-день робив все від мене залежне, щоб досягнути поставленої мети – змінити систему влади в Україні та забезпечити їїповноправне місце у сім’ї європейських народів! 
Незважаючи на всі протизаконні методи тиску тодішньої влади на мене, будучи під кримінальним провадженням, я не відмовився від нашої спільної справи та був поряд з Вами протягом всього періоду революційних подій. 
Ми досягли першої перемоги – режим Януковича повалено! Але попереду нас чекає тривала та клопітка робота. Втім, щоб вона була успішною, сьогодні до влади мають прийти незаангажовані, високоосвічені громадяни, які можуть принести нове бачення в розвиток української держави та суспільства. 
Тому заявляю свою позицію – я не маю наміру брати участь у формуванні нових органів виконавчої влади та не претендую на жодну чиновницьку посаду.
Разом з тим я готовий допомагати новій владі будувати нову країну і для цього буду робити все від мене залежне. Саме довкола впровадження європейських принципів в управлінні державою закликаю об’єднатися всіх активних громадян.

Володимир Бондар
24 лютого 2014 р., м.Луцьк
»