Учасники Правого сектору на Волині передумали приводити бійців спецпідрозділу «Сокіл» для публічного допиту перед людьми. Про це Координатор Правого сектору Павло Данильчук розповів у інтерв’ю кореспондентам інтернет-видання «Під прицілом».

Координатор Правого сектору, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук сказав, що підрозділ спецпризначенців «Сокіл» базується там де і базувався раніше, але йому відомо що нібито самих працівників зараз розпущено по домівках.

Павло Данильчук сказав, що намагатися організовувати народного допиту з «Соколом», як це було з «Беркутом» не будуть, тому що їх на Майдані у Києві не було. Але той факт, що деякі із спецпризначенців «Соколу» були присутні під час штурму УМВС і кидали у людей шумові гранати, зі слів Данильчука, з`ясовуватиме слідство.

«Поки публічного допиту ми не будемо організовувати, щоб не підбурювати людей», - сказав він.

Нагадаємо, народний допит працівників спецпідрозділу «Сокіл» готувався на 24 лютого на Театральному майдані міста. Але «соколята» на зустріч не прийшли. Як тоді сказав координатор Правого сектору Павло Данильчук, вони переховуються, і їх розшукуватимуть по кілька чоловік.