От такий собі Володимир Бондар, який свого часу займав на Волині посаду губернатора, зараз став справжнім патріотом та революціонером. 

Екс-губернатор працює на благо українського народу, навіть не шкодуючи себе. А тим часом нам вдалося з`ясувати із власних джерел, що Володимир Бондар купив собі квартирку у елітній новобудові на вулиці Паризької комуни, 10, площею майже у 200 квадратних метрів. Мало того – ще й дворівневу та з гаражем на додачу.

Квартири у цій новобудові виставлені на продаж і сьогодні. За помешкання правлять 120 000 доларів США. Ще й у добру копієчку ремонт такої квартирки обійдеться. Вочевидь, поки знайшлось не так багато покупців, яким було б по кишені таке житло. Проте не виключено, що після закінчення революційних процесів на елітні помешкання серед волинян буде жвавіший попит. 

Безробітний патріот підтвердив, що таку квартиру він справді має, але зараз там не проживає, а мешкає у своїх батьків. Розповів. що найближчим часом уже збирається в цих хоромах справити новосілля. Хоча журналістам сказати не захотів скільки сотень тисяч довелося вкласти у таке елітне помешкання. Мовляв, якщо й даватиме комусь відповіді на подібні питання, то лишень відповідним структурам.

«Давайте ми будемо… Це питання в якій якості ви мені задаєте скільки це коштує… Я не думаю, що це питання є зараз на часі. Я не є чиновником, щоб звітувати що я купляю, що я продаю. Коли я займав якусь позицію і мав заробітну плату, тоді до мене ви могли б приходити. Думаю, я можу не звітуватися яка ситуація, як, де я беру кошти, що я продаю, що я купляю…»

Варто зауважити, що ремонт цієї квартири обійшовся не дешевше, ніж саме помешкання. Бо у житлі площею майже 200 квадратних метрів є передпокій, вітальня, кухня, дві спальні, простора ванна та дві вбиральні. Висота стін - 4 метри.

Натомість продавалося воно без підлоги, а стеля та стіни без штукатурки. З власних джерел нам відомо, аби у новій оселі Володимиру Нальковичу було затишно жити стаханівськими темпами понад місяць ремонт тут робили зо два десятки будівельників. 

Фото з сайту lutsk.vol.slando.ua

Володимир Бондар мабуть кращий господар як революціонер. Бо за такий короткий термін купити квартиру у елітному будинку, зробити у ній ремонт і ще й встигати вирішувати господарські питання у стінах Волинської обласної ради треба вміти. Тільки де гроші такі взялися – усім і здогадуватися.

А тим часом, у Луцьку вже складають справжні легенди про те, що Володимир Налькович не ступає й кроку без особистої охорони.

Лучани розповідають, що його не раз бачили у компанії дужих молодиків, які, швидше за все, і є особистою охороною екс-губернатора. Щоправда, він все ж намагається тримати їх подалі від людського ока, особливо преси.

«Яка охорона? Ви бачите її? Ви вірите своїм очам? Скажіть будь ласка, ви мене бачили з охороною? В мене охорони немає звісно і бути не може. Я думаю, що останні три місяці я перед камерами з`являюся постійно і це можна відстежити», - заперечив Володимир Бондар.

Тим часом у дворі не раз бачили як в обідню пору приїздить два автомобілі, виходить сам Бондар, а за ним і кілька молодиків, які чекають його на вулиці поблизу будинку. Тоді ж, вирішивши свої особисті справи, екс-губернатор знову відправляється у супроводі охорони до революційних клопотів.

Між тим Володимир Бондар уже п'ять років не займає ніяких державних посад, у цьому він зізнався сам у інтерв’ю кореспондентам. Після того, як перестав бути губернатором, певний період не працював ніде. Згодом деякий час був радником президента Ющенка, а ще працював у секретаріаті глави держави.

Варто пригадати окремі віхи з часів його керівництва областю. Днями у пресі виплила інформація про те, як у свій час Володимир Бондар вибирав собі автомобіль у подарунок. Таку розкіш тодішньому губернатору запропонував головний лісник області Богдан Колісник в обмін на те, аби він міг залишитися на цій посаді.  

Півроку тому журналісти ТРК Аверс розкопали і ще один скандал - про відчуження більш як гектара землі на Світязі, яку попередник Бондаря Анатолій Француз виділив для побудови Міжнародної бази відпочинку для журналістів.


Фото з сайту svityaz.org.ua

Подейкують, що саме під час каденції Володимира Бондаря на посаді голови ОДА 1,1 гектара землі було продано рівненській фірмі. Сам екс-губернатор такого факту пригадати не зміг. 

Ще один скандал, який уже встиг забутися - контрабанда цукру під виглядом какао-міксу, стаття, що опублікована сайтом Західна інформаційна корпорація 7 грудня 2005 року. Через те, що журналісти звинуватили Володимира Бондара в оборудці, губернатор навіть виставляв претензії в суді. Про це писала газета Вголос. 

Відомо також, що, полишивши справи державні, Володимир Бондар подався у бізнес.., аби знову повернутися у політику. 

Саме у своїй передвиборчій кампанії у жовтні 2010 року Володимир Бондар роздув кампанію з тепломодернізації обласного центру. Як зразок - одну з дев'ятиповерхівок за адресою проспект Перемоги, 10 було облаштовано за технологією утеплення стін. 

Як з'ясувалося, в такий спосіб кандидат застрелив одразу двох зайців: і піар собі забезпечив, і бізнес створив. Бо в засновниках компанії-замовника робіт виступило таке собі ТзОВ «Енергосервісна компанія «Луцькі комунальні системи» виступає дружина Володимир Нальковича Бондар Світлана Василівна у компанії з дружинами давніх друзів свого чоловіка - Владислава Стемковського - Гурманська Оксана Ігорівна та Георгія Давидюка - Давидюк Ірина Богданівна. Керує фірмою сам Давидюк Георгій Георгійович. 

Як пізніше виявилося, ці бізнесмени отримали не лише зиск від господарської діяльності, але й не поспішали розрахуватися ні з підрядником - фірмою, яка виконувала роботи ТзОВ «Галспецбуд Плюс», ані з ДКП «Луцьктепло», у якого купували теплоенергію для опалення квартир цього будинку. Підприємства раз-по-раз  виставляли фірмі Бондаря претензії на сотні тисяч гривень. 

Днями Володимир Бондар через Facebook оприлюднив заяву про те, що він не має наміру брати участь у формуванні новин органів виконавчої влади та не претендує на жодну чиновницьку посаду. 

На що претендуватиме Володимир Бондар, без сумніву, покаже час. А наостанок пропонуємо нашим читачам знайти 10 відмінностей на фото різницею у 10 років.