Головний лісівник Волині Богдан Колісник знову в епіцентрі скандалу. За словами очевидців, посадовець, будучи, на їхню думку, напідпитку, сів за кермо автівки, збив людину та втік із місця пригоди.Про це знімальна групі ТРК «Аверс» допиталася і потерпілого, учасника «Правого сектора», Аркадія Соломатіна. Чоловік впевнений, Колісник навмисно скоїв ДТП.

Як розповів потерпілий Аркадій Соломатін, в суботу, близько 15-ї години, активістам «Правого Сектора» повідомили про те, що з боку Рівного до Луцька рухаються три автомобілі, водії яких напідпитку. Активісти поїхали перевірити інформацію. Коли прибули до села Пальче, Ківерцівського району - побачили як одна з автівок намагається зникнути з місця інциденту.

«Я побачив в автомобілі за кермом Богдана Колісника … Поряд сиділа жінка, блондинка, я її також особисто знаю, не буду казати хто… Побачивши мене, машина дуже різко рушила з місця. Дуже рєзко. Я стояв на переході, вона мене вдарила в ліве бедро, я впав на капот, з капоту на землю, він мене протягнув метра два.  Це була спроба забити… Він знає, що я з Правого Сектору», - зазначив Соломатін.

Фігурнату ДТП, якого індентифікували як Богдана Колісника, вдалося зникнути з місця пригоди. Двома іншими водіями, як розповів очевидець Ігор Семенюк, виявилися: заступник головного лісівника Юрій Васюхник та директор Цуманського лісгоспу Олександр Кватирко. Обоє на службових автівках. У Васюхника ДАІвці зафіксували перевищений вміст алкоголю в крові.

Ігор Семенюк: «Ми викликали групу ДАІ… Він спочатку відмовлявся дихати в апарат, але потім, коли ми їхали на Луцьк, він дихнув. Було виявлено 1,66 проміле алкоголю. Був складений акт, права вилучені… Кватирко теж був п’яний, і теж був без водія. Стояв службовий автомобіль, але він в нього не сідав. Він чинив опір працівникам ДАІ, хотів відкупитися за свого колегу грошима».

Як підозрюють представники «Правого сектору», перед тим як розсістися в автомобілі, лісівники мали неформальну зустріч в одному із придорожніх ресторанів.

Аркадій Соломатін: «Власник заборонив давати коментарі… Були в «Джерелах». Це десь 40 кілометрів по Рівненській трасі».

Очевидець, учасник ГО «Правий Сектор» Ігор Семенюк: «Ці люди зустрічалися спеціально для того, щоб вирішувати якісь питання  безпосередньо по управлінні лісового господарства. Хоча Васюхник це заперечував і давав слово, що він вже ніяких справ з Колісником мати не буде».

Сам Колісник, як стверджують в міліції, вже дав пояснення. За фактом ДТП триває слідство.

Аркадій Соломатін: «Ми звернулися в МВС по цьому питанню. Врешті я дізнався хто слідчий – це Кавка Роман Миколайович. Зателефонував йому, він розповів, що з Колісником спілкувався, На запитання, чи провели експертизу, він відповів, що не можуть цього зробити».

Як повідомили в прес-службі управління лісового господарства Волині, Богдан Колісник перебуває у відпустці. Факт ДТП за участю свого шефа ні підтверджують, ні спростовують.

Історія, швидше за все матиме, продовження.